Login firme   Inregistrare Firma
 Pro Instal Grup - Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara » Oferta
Pret : EUR

0213454242 

Detalii :
Pro Instal Grup - Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara. 
Pro Instal Grup - Incalzire in pardoseala, Racirea suprafetelor, Pompe de caldura si Termie solara
Prezentarea societatii

Societatea comerciala PRO INSTAL GRUP S.R.L., are sediul social in strada Elev Strefanescu nr. 6, sector 2, Bucuresti, fiind infiintata
in data de 17.03.1999, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul de ordine J40/2670/1999, avand cod unic de inregistrare 11580884, atribut fiscal R.

Infiintata in anul 1999, S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor pentru constructii promovand sisteme de instalatii sanitare, de incalzire clasice si prin pardoseala, solare, de aspiratie centralizata, pompe de caldura.

S.C. PRO INSTAL GRUP S.R.L este de 8 ani dealer-ul nr. 1 in Romania al sistemelor de instalatii produse de societatea germana REHAU.

Compania dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tanar , generator de idei costructive , aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
Acest lucru este posibil gratie calificarii , ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti , precum si datorita :
- practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului ;
- oferirea de proiecte “la cheie” in pachet complet de servicii.
- gratie know – how – ului pus la dispozitie de REHAU.

Sediul central:
Birouri si Hala de productie: Strada Dr. Lunca Jaristei, Nr.37, Sector 3, Bucuresti.

Domenii de activitate
Principalul domeniu de activitate al societatii este de a executa lucrari de instalatii sanitare, termice cod CAEN 4533.
Structura, Organizare
Societatea este structurata pe urmatoarele departamente:
Administrativ: 8 angajati
Instalatii: 27 angajati.

Parteneri de afaceri
Dintre principalii nostri parteneri de afaceri dorim sa mentionam:
REHAU Polymer
Aedificia Carpati
Sprint Tools
ROTARY Constructii
GU FEROM
Valahorum
Spectrum Industries
Sommerling
Radox
Vital Instal
Swisspor
Imsat Muntenia
HERZ ARMATUREN
AMBER Technologies
WURTH Romania
Viessman
Wilo Romania
VBH ROMCOM

Proiecte de viitor
Unul din obiectivele importante ale companiei S.C PRO INSTAL GRUP S.R.L este de a se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale.

Strategia de a folosi experienta si calificarea in domeniul instalatiilor pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, impreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu.
Marturie a acestui lucru, sta faptul ca firma REHAU ne-a incredintat eficientizarea sistemului energetic prin montarea de pompe de caldura la sediul din Pipera Tunari.
Toate aceste lucrari ne dau incredere in drumul pe care l-am ales.